AGENCJA METAL MUNDUS











Into The Void


Druga edycja INTO THE VOID (Stoner and Doom Metal Night) odbędzie się 15.09.2018 r. w klubie Chmury w Warszawie.

Organizatorem koncertu jest firma Hanged Man Bookings.

**********
Data: 15.09.2018
Miejsce: Chmury, Warszawa, ul. 11 listopada 22
Start: 18:00

**********
Zagrają zespoły:
- CEMETERY OF SCREAM
- DEATH DENIED
- DEATH HAS SPOKEN
- DEVIL IN THE NAME
- PAINTHING

**********
Profil Hanged Man Booking na FB - LINK



ZESPOŁY:



Zespół CEMETERY OF SCREAM powstał w 1993 roku w Krakowie

Dyskografia:
= Melancholy (1995)
= Deeppression (1997)
= Fin de Siecle (1999, EP)
= Prelude to a Sentimental Journey (2000)
= The Event Horizon (2006)
= Frozen Images (2009)

Obecny skład:
== Olaf Różański - wokal
== Marcin Piwowarczyk - gitara
== Paweł Góralczyk - gitara
== Katarzyna Rachwalik - klawisze
== Grzegorz Królik - bas
== Tomasz Rutkowski - perkusja

Profil zespołu na FB - LINK





Zespół DEATH DENIED powstał w 2009 roku w Łodzi

Dyskografia:
= Appetite for Booze (2011, EP)
= Transfuse the Booze (2014)
= A Prayer to the Carrion Kind (2018)

Obecny skład:
== Tasior - wokal, gitara
== Vincent - bas
== Kiemon - gitara
== Vikthor - perkusja

Profil zespołu na FB - LINK





Zespół DEATH HAS SPOKEN powstał w 2017 roku w Białymstoku

Dyskografia:
= Fade (2017)

Obecny skład:
== Karol Pogorzelski - wokal, gitara
== Marcin Grygoruk - gitara
== Maciej Chodynicki - bas
== Tomasz Ragiń - perkusja


Profil zespołu na FB - LINK





Zespół DEVIL IN THE NAMEpowstał w 2013 roku w Katowicach

Dyskografia:
= Devil In The Name (2018)

Obecny skład:
== Polew - gitara
== Grisza- wokal
== RastaV - bas
== Majoz - perkusja

Profil zespołu na FB - LINK




Komentarze
Brak komentarzy. Może czas dodać swój?
Dodaj komentarz
Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.
Oceny
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą oceniać zawartość strony
Zaloguj się , żeby móc zagłosować.

Brak ocen. Może czas dodać swoją?
 

METAL MUNDUS NA FACEBOOKU
*** KOIOS
*** WHORION

więcej wywiadów
*** TESTAMENT
+ Annihilator
+ Death Angel
- A2/ Wrocław

więcej relacji
ARTYKUŁY
*** Czerniejąca Magma
- słów kilka o niezrealizowanym albumie Closterkellera


Top Top  34,593,638 unikalne wizyty  Top Top