AGENCJA METAL MUNDUS











UWOLNIC MUZYKE 2019




31.01.2019

Obecnie lista zespołów, które zagrają podczas festiwalu wygląda następująco:
- JARUN
- MOYRA
- ROSARIAN
- POPIÓŁ
- HERESY DENIED
- LILLA VENEDA
- MOYRA
- ROTTING CHRIST
- SPATIAL
- SUNNATA
- UNDERTHESKIN
- TORTHARRY
- VADER
- VANE



06.12.2018

Z wielką radością informujemy, że Metal Mundus objął patronat nad festiwalem UWOLNIĆ MUZYKĘ.

Przyszłoroczna, ósma edycja festiwalu odbędzie się w dniach 26-27 lipca 2019 r. w Środzie Śląskiej.

Możemy też już podać, że jedną z gwiazd festiwalu będzie zespół VADER.

Wkrótce więcej informacji...




VIII FESTIWAL UWOLNIĆ MUZYKĘ 2019

Prezentujemy zespoły:



Zespół JARUN powstał w 2008 r. Członkowie grupy pochodzą z Nowego Sącz i Krakowa.

Dyskografia:
= Wziemiozstąpienie (2012)
=Pod niebem utkanym z popiołu (2015)
= Sporysz (2017)

Obecny skład:
== Zagreus - gitara
== Pazuzu - perkusja
== Dawid Wierzbicki - bas
== Krzysztof "Gambit" Stanisz - gitara
== Mateusz Kujawa - wokal


Profil zespołu na FB - LINK






Zespół ROTTING CHRIST powstał w Grecji w 1987 r.

Dyskografia:
= Thy Mighty Contract (1993)
= Non Serviam (1994)
= Triarchy of the Lost Lovers (1996)
= A Dead Poem (1997)
= Sleep of the Angels (1999)
= Khronos (2000)
= Genesis (2002)
= Sanctus Diavolos (2004)
= Theogonia (2007)
= Aealo (2010)
= Κατά τον δαίμονα εαυτού (2013)
= Rituals (2016)
= The Heretics (2019)

Obecny skład:
== Themis Tolis - perkusja
== Sakis Tolis - wokal, gitara
== Van Ace - bas
== George Emmanuel - gitara

Profil zespołu na FB - LINK







Zespół VADER powstał w Olsztynie w 1983 r.

Dyskografia:
= The Ultimate Incantation (1992)
= De Profundis (1995)
= Future of the Past (1996)
= Black to the Blind (1997)
= Litany (2000)
= Revelations (2002)
= The Beast (2004)
= Impressions in Blood (2006)
= Necropolis (2009)
= Welcome to the Morbid Reich (2011)
= Tibi et Igni (2014)
= Future of the Past II - Hell in the East (2015)
= The Empire (2016)
= Dark Age (2017)

Obecny skład:
== Peter - wokal, gitara
== Spider - gitara
== Hal - bas
== James Stewart - perkusja

Profil zespołu na FB - LINK




Komentarze
Brak komentarzy. Może czas dodać swój?
Dodaj komentarz
Zaloguj się, aby móc dodać komentarz.
Oceny
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą oceniać zawartość strony
Zaloguj się , żeby móc zagłosować.

Brak ocen. Może czas dodać swoją?
 

METAL MUNDUS NA FACEBOOKU
*** KOIOS
*** WHORION

więcej wywiadów
*** TESTAMENT
+ Annihilator
+ Death Angel
- A2/ Wrocław

więcej relacji
ARTYKUŁY
*** Czerniejąca Magma
- słów kilka o niezrealizowanym albumie Closterkellera


Top Top  36,182,063 unikalne wizyty  Top Top